PC&ConsolesGaming

Acum poți să-ți faci update la controller-ul de PS5 direct din PC

Autor: Matei Pană

Dacă ești printre cei care folosesc pentru PC controller-ul de PS5, am o veste bună pentru tine. Noul firmware updater lansat de Sony pentru controllerele DualSense funcționează și pe PC-urile cu Windows 10 de 64 de biti și Windows 11. Vei mai avea nevoie de minim 10 MB de spațiu disponibil și o rezoluție minimă de 1024 x 768. Pe lângă asta, îți trebuie și un port USB liber, din moment ce controllerele DualSense nu își pot face update fără a fi conectate prin cablu.

Un lucru care trebuie menționat este faptul că Sony recomandă ca de fiecare dată când îți instalezi un update, să o faci cât mai devreme posibil, iar dacă nu o faci, îți vei expune controllerul la riscuri în ceea ce privește performanța și securitatea.

Se pare că Sony acordă din ce în ce mai multă importanță suportului pentru PC, și nu vorbim aici doar de controllere. În ultimii ani, un număr destul de mare de titluri exclusive PlayStation au fost portate pe PC, printre acestea fiind Horizon Zero Dawn, God of War, Days Gone și Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button