Gaming

Uncharted: Legacy of Thieves Collection se va lansa pe PC în iulie

Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy se numără printre cele mai populare jocuri de pe generația trecută de console PlayStation. Acestea au făcut pasul spre hardware-ul actual, adică PS5, sub forma pachetului Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Doar că Sony a început să se simtă mai darnic, așa că a trecut și acest nume pe lista lansărilor care vor ajunge și pe PC-uri.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection arată și se mișcă fenomenal pe PlayStation 5 (review)

O schimbare recentă a unui API Steam a dezvăluit din greșeală datele de lansare pentru mai multe jocuri. În general, aceste perioade de lansare sunt ținute secrete, iar dezvoltatorii și publisherii le pot programa „pe ascuns” pe Steam înainte de a le anunța oficial. Multe dintre acestea sunt cu dus și întors, pentru că este vorba despre leak-uri și zvonuri, dar există cazuri când unele chiar sunt oficiale și s-au scurs pe net.

Sony a anunțat anul trecut că va lansa Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC pe undeva prin 2022. Colecția este deja listată pe Steam, doar că API-ul cu pricina a dezvăluit și data exactă de lansare. Din câte se pare, Legacy of Thieves va face ochi pe PC de pe 15 iulie. Descoperirea a fost făcută de Pavel Djundik de la SteamDB.

Iron Galaxy se va ocupa de această portare, deci uite că a fost și este o perioadă prolifică pentru fanii francizelor Sony care n-au apucat să-și securizeze o consolă. Horizon Zero Dawn a ajuns pe PC în 2020, Days Gone în 2021 iar noul an ni l-a adus pe Kratos din God of War. După Uncharted, se preconizează că Sony va pune la dispoziția fanilor PC chiar și The Last of Us și Ghost of Tsushima, dar până atunci haideți să aruncăm un ochi și peste alte jocuri ale căror perioade de lansare au fost dezvăluite prin API-ul Steam, potrivit Tech Raptor:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button