Gaming

Noul update pentru Battlefield 2042 adaugă voice chat pentru Squads și Parties

Autor: Matei Pană

După lansarea lui Battlefield 2042 în noiembrie anul trecut, cinci luni mai târziu, voice chat-ul a fost în sfârșit adăugat ca parte a unui update major implementat azi. În mod evident, playerii nu înțeleg de ce acest feature a fost adăugat abia acum, majoritatea fiind nemulțumiți că voice chat-ul nu a existat în joc de la bun început.

Update-ul 4.0 include de asemenea un update vizual al scoreboard-ului (adăugat prima dată luna trecută) și balance updates pentru specialiști, arme, vehicule. O altă schimbare din acest patch este un sistem de progresie îmbunătățit cu scopul de a face Ribbon-urile mai ușor de deblocat. Pentru o listă mai detaliată a actualizărilor, DICE au postat toate îmbunătățirile care vin odată cu update-ul 4.0, și credeți-mă că sunt substanțiale, mai ales pe partea de bug fixes, pentru că 2042 cam colcăie de erori și situații neplăcute.

Chiar dacă update-ul 4.0 aduce foarte multe schimbări în bine, Battlefield 2042 încă rămâne unul dintre jocurile cu cele mai multe review-uri negative de pe Steam, chiar dacă este un joc popular (dar nu mai popular decât Battlefield 1, 4 și 5).

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button