GamingRSS PaginaDeMedia

Battlefield 2042 s-a lansat pe Steam cu un val de recenzii negative

După îndelungi așteptări, nou-născutul celor de la DICE și EA a făcut ochi vinerea trecută. Battlefield 2042 a luat cu asalt comunitatea de gameri de pe Steam, însă nu în sensul bun, din păcate. Cel mai nou joc din franciză s-a trezit foarte repede cu un torente de recenzii neplăcute, fapt care l-a propulast inevitabil spre rating-ul Mostly Negative.

Cam aceasta ar fi media rezultată din 36 de mii de recenzii postate pe pagina de Steam a jocului. O bună parte dintre acestea sunt comentarii serioase, care critică lansarea eșuată a lui Battlefield 2042, iar celelalte sunt mai degrabă meme-uri deghizate în review-uri încurajatoare.

Battlefield 2042

Care sunt motivele pentru care Battlefield 2042 a dat cu bâta-n baltă?

Per ansamblu, recenziile negative se datorează faptului că jocul scârțâie la capitolul gameplay. Este plin de bug-uri care afectează experiența de joc, printre care și controlul vehiculelor și glitch-uri vizuale deranjante. Alte critici se îndreaptă și spre lipsa opțiunii de server browsing și a leaderboard-urilor din multiplayer. Totodată, jucătorii au fost nemulțumiți de absența voice chat-ului și a ofertei diverse de arme, iar performanța slabă pe PC a fost picătura care a umplut paharul.

DICE s-a grăbit să lanseze un patch încă din prima zi, dar mai are planificate încă două actualizări pentru Battlefield 2042. Acestea vor fi lansate în decursul a 30 de zile și se concentrează pe rezolvarea de bug-uri și instabilități, în timp ce vor introduce o serie de îmbunătățiri suplimentare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button