GamingPC&ConsolesTech&IT

Unreal Tournament nu mai este în dezvoltare

Epic Games este un studiou foarte ocupat în ultima vreme, nu doar din cauza lui Fortnite, dar și a noului magazin de jocuri care a fost anunțat. Așa că s-a ivit o întrebare foarte importantă, ce se va întâmpla cu Unreal Tournament?

Înainte ca Fortnite să devină un succes imens, Epic Games își baza revenirea în domeniul jocurilor pe Unreal Tournament. Un joc menit să readucă seria la origini și să recâștige simpatia publicului de pe PC, care a cam fost pierdută după un deceniu petrecut în domeniul consolelor. Mai presus de toate, Unreal Tournament era și încă mai este un joc gratuit. Dar de când cu Fortnite, jocul n-a prea mai primit multă atenție. Practic, n-a mai primit un update din vara anului trecut.

Tim Sweeney, directorul general al studioului, a clarificat recent situația jocului, spunând cu certitudine că Unreal Tournament nu mai este în dezvoltare și că nu prea mai lucrează nimeni la el în vreun fel de câteva luni. Jocul tot va putea fi descărcat și butonat, dar nu ar trebui să vă așteptați la noutăți.

Situația poate fi considerată similară cu cea a lui Tribes Ascend, care a fost abandonat de studioul Hi-Rez în favoarea lui Smite, dar există o mică diferență la mijloc. Unreal Tournament nu doar că este gratuit, dar nu are nici micro-tranzacții, așa că jucătorii nu au vreun fel de investiție monetară în joc, iar în mod oficial încă se afla în stadiul pre-Alpha.

Nu este clar dacă se va reveni vreodată la dezvoltarea sa, poate într-un moment din viitor când Fortnite nu va fi la fel de popular, sau când Epic Games va fi suficient de mare încât să poată lucra mai multe proiecte simultan.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button