GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Uncharted 4 pentru PC a fost confirmat de Sony!

Mai știți că vorbeam acum câteva zile despre PlayStation Studios și pagina lor de Steam pe care urmează să mai apară jocuri? Unul dintre titlurile care vor fi portate de pe consolă pe PC este Uncharted 4! Confirmarea vine chiar de la Sony în cadrul unei prezentări pentru investitori.

Această portare face parte din planurile de viitor ale japonezilor, care au înțeles că PC-ul este o platformă în plin avânt și poate genera niște sume frumoase. Iar după succesul avut de Days Gone care a fost lansat săptămâna trecută, de această dată urmează Uncharted 4 care va avea un impact cel puțin la fel de mare. Iar pe măsură ce Sony anunță ce titluri de PlayStation mai vin pe PC, eu stau aici și aștept să mai rejoc odată God of War, de data asta la 144FPS cu mouse și tastatură.

Până atunci, nu uitați că Sony găzduiește în această seară evenimentul State of Play în care vom vedea imagini noi din Horizon Forbidden West. Și dacă tot este eveniment, probabil vom primi și anunțul lui Uncharted 4 pentru PC tot atunci. Ce jocuri PlayStation exclusive ați vrea să vedeți portate în viitor?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button