MORE

Horizon Forbidden West este vedeta următorului eveniment State of Play

Lumea jocurilor video s-a schimbat mult în ultimele luni, iar Sony a reușit să își mute prezentările în mediul online cu succes. Totul a fost posibil prin intermediul evenimentelor State of Play și în cadrul acestora am avut parte de cele mai interesante lansări din lumea PlayStation, iar următorul eveniment va avea în rol principal Horizon Forbidden West, un sequel pentru excelentul Horizon Zero Dawn.

Anunțul a venit prin intermediul blogului PlayStation, iar directorul jocului a avut câteva cuvinte de spus: „Acum aproape 11 luni v-am arătat primele imagini din Horizon Forbidden West în cadrul PlayStation 5 Showcase, însă acum suntem foarte nerăbdători să va arătăm și mai multe! Stați alături de noi pe data de 27 Mai și o să vă ducem într-o călătorie foarte specială pe tărâmuri noi și neexplorate.

Evenimentul State of Play este programat pentru mâine seară la ora 19:00. Va începe cu un pre-show destul de lung care ne va conduce spre main event-ul serii: 20 de minute de prezentare, dintre care 14 minute sunt dedicate gameplay-ului din Horizon Forbidden West. Imaginile vor fi capturate direct de pe un PlayStation 5. Nu se știe dacă vom primi și o dată de lansare, dar cu siguranță vom afla detalii noi și interesante despre una dintre cele mai așteptate lansări ale anului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button