MORE

Un nou telefon Nokia de anul viitor?!

Nokia a fost una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de telefoane din lume. Are o traditie, are un nume si mai nou… nu mai are o divizie de telefoane mobile. Lucru care s-ar fi dovedit adevarat, daca acestia nu scapau pe net cum planuiesc un nou telefon Nokia anul viitor!

Chiar daca mare parte din divizia de dezvoltare a fost vanduta catre Microsoft, Nokia nu depune armele si doreste sa revina in lupta, cumparand recent compania Alcatel-Lucent cu suma de 16.6 miliarde de dolari . Asta ca sa nu mai amintim faptul ca au lansat deja o noua tableta, Nokia N1, care este deja disponibila la raft in China.

Potrivit celor de la Re/code, care au pus mana pe o serie de informatii, Nokia planuieste un nou terminal, despre care, din pacate, nu stim inca mai nimic. Ce sistem de operare urmeaza sa ruleze, ce specificatii are sau daca este vorba despre un dispozitiv high sau entry level. Tindem sa credem ca finlandezii vor merge pe o varianta sigura, adica Android, desi nici Windows Phone nu este exclus. Pe de alta parte, cei de la Re/Code au afirmat ca Nokia se gandesc sa investeasca resurse si in realitatea virtuala, dar pana sa vedem o casca virtuala imposibil de spart mai avem probabil de asteptat. Un lucru este cert: indiferent de ce platforma aleg finlandezi, fie ea Android sau Windows Phone, un nou telefon Nokia in colaborare cu Alcatel-Lucent se poate dovedi pariul castigator pentru acestia!

Articole asemanatoare

Back to top button