GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ultimele jocuri Quantic Dream vin pe PC

Promisiunea celor de la Quantic Dream conform căreia jocurile lor nu vor mai fi exclusive pentru Playstation s-a adeverit la GDC, prin anunțarea variantelor de PC ale jocurilor Heavy Rain, Beyond Two Souls și Detroit Become Human. 

Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă de la GDC a celor de la Epic Games, așa că probabil știți ce urmează. Cele trei jocuri vor fi disponibile în viitorul foarte apropiat pe magazinul celor de la Epic și vor putea fi cumpărate doar de acolo pentru un an de zile. După această perioadă de exclusivitate vor ajunge și pe alte servicii de distribuție digitală. Sigur, cei care nu sunt fani ai magazinului cu pricina vor avea de așteptat încă 12 luni, dar dacă sunt fani ai lui Fahrenheit oricum așteaptă să butoneze un alt titlu Quantic Dream pe PC de cel puțin 9 ani de zile.

În cazul în care n-ați avut până acum contact cu jocurile celor de la Quantic, voi încerca să fac un scurt sumar al ideii generale. Jocurile produse de acest studiou tind să încerce să ofere o mostră de realism tactil la modul în care interacționezi cu mediul înconjurător, iar pe undeva de pe la mijloc asta se traduce într-o succesiune de evenimente quick-time agasante. Titlurile făcute de Quantic tind să fie foarte interesante, cu  povești oarecum neliniare ce încep grozav, iar de pe la jumătate devin interesante din alte motive. De obicei motive ce țin de faptul că au fost create de francezi cu foarte multă imaginație și puține inhibiții.

[Overclock 3D]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button