GamingPC&ConsolesTech&IT

Quantic Dream renunță la exclusivitatea pentru Playstation

De la clasicul Fahrenheit, PC-ul, Xbox-ul și toate celelalte platforme n-au prea mai avut contact cu jocurile produse de studioul Quantic Dream. Dacă numele nu vi se pare cunoscut, este vorba de acel studiou francez care are acces la tehnologie de motion capture de foarte mulți ani și este condus de un om determinat să facă jocuri mai cinematice ca filmele.

Ce e drept, unele dintre ele au fost excepționale pentru cel puțin câteva ore înainte să o ia sever pe arătură. Iar viitoarele lor proiecte vor putea fi apreciate de un public mult mai larg, deoarece nu vor mai lansa jocuri doar pentru Playstation, cum au tot făcut de la Heavy Rain până la Detroit Become Human.

Quantic Dream a primit o investiție de proporții de la compania NetEase, din China, ce îi va permite să lucreze la proiecte ce nu sunt limitate la consola celor de la Sony. Conform declarației lui David Cage, următorul motor grafic de care se va folosi studioul este construit pentru a suporta platforme multiple și promite să fie foarte impresionant. Studioul se va folosi de lecțiile învățate în mai bine de un deceniu de Playstation pentru a realiza experiențe de care să se bucure publicul de pe toate platformele. Nu au pomenit care ar fi acele platforme, dar îmi imaginez că nu va include Commodore 64.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button