GamingTech&IT

Se zvonește că Ubisoft vor dezvălui în curând trei titluri noi din seria Assassin’s Creed

Pe măsură ce Ubisoft Forward (evenimentul celor de la Ubisoft în care compania își anunță lansările) se apropie, se pare că leak-urile legate de lansări se înmulțesc, mai exact cele legate de seria Assassin’s Creed. Săptămâna trecută v-am povestit despre Assassin’s Creed Mirage, noul titlu din serie care a fost dezvăluit pe internet, apoi confirmat la scurt timp de către Ubisoft.

Un nou raport al publicației Bloomberg spune că este foarte posibil ca Ubisoft să dezvăluie zilele acestea nu unul, nu două, ci trei titluri noi din seria Assassin’s Creed, asta pe lângă Mirage, de care am aflat săptămâna trecută.

Jason Schreier, jurnalist cu credibilitate din cadrul publicației Bloomberg, ne spune că Ubisoft vor dezvălui un nou joc Assassin’s Creed pentru telefon, alături de încă două titluri mari. Numele de cod al primului dintre aceste două titluri mari este „Red” , iar zvonurile spun că acțiunea acestuia este situată în Japonia și că este dezvoltat de studio-ul Ubisoft Quebec. Așadar, se pare că este o șansă mare ca fanii seriei care așteaptă cu nerăbdare un titlu cu tematică japoneză (inclusiv eu) să îl primească în viitorul apropiat.

Numele de cod al celui de-al doilea titlu dintre cele două jocuri majore despre care se vorbește în acest raport este „Neo” sau „Hexe” , iar conform zvonurilor, acțiunea acestuia se va petrece în „ultimele stadii ale Sfântului Imperiu Roman” și va fi dezvoltat de studio-ul Ubisoft Montreal.

Aceleași zvonuri despre care am vorbit mai sus spun că aceste două titluri vor face parte din Assassin’s Creed: Infinity, un joc de tip live service pe care cei de la Ubisoft l-au anunțat în luna iulie a anului trecut. Cât despre evenimentul Ubisoft Forward, acesta va avea loc pe 10 septembrie, moment în care vom afla mai multe informații oficiale despre viitorul seriei Assassin’s Creed.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button