PC&Consoles

Ubisoft oferă detalii despre DLC-urile lui Assassin’s Creed: Origins

În mai puțin de două săptămâni Assassin’s Creed: Origins va fi lansat, și deși jocul inițial va oferi suficient conținut care să vă țină lipiți de monitor o bună bucată de timp, Ubisoft are deja planuri pentru DLC-uri. Unele dintre acestea vor fi disponibile contra cost și vor fi incluse în season pass, altele vor fi oferite jucătorilor gratuit.

Season pass-ul face parte din versiunea Gold Edition a jocului, și are un preț de 100 dolari / euro. În el vor fi incluse pachetele Roman Centurion și Horus, ambele urmând să fie lansate în noiembrie. Aceste pachete vor include costume tematice speciale, arme noi și alte obiecte.

Primul DLC cu un fir narativ se va intitula The Hidden Ones, și va fi lansat cândva prin ianuarie. Întâmplările din acest DLC se petrec după evenimentele din jocul principal, și povestesc despre Bayek și confruntările sale cu Imperiul Roman în timp ce continuă să extindă Frăția Asasinilor. În martie va fi lansat un alt DLC, The Curse of the Pharaohs, care are o tentă supranaturală foarte puternică. În acest DLC veți avea ocazia să înfruntați creaturi mitice și stafii ale regilor morți ai Egiptului.

Dacă nu vreți să dați banii pe season pass, veți beneficia totuși de unele actualizări gratuite. La lansare veți primi The Nomad’s Bazaar, un vânzător ambulant care vă va da zilnic noi misiuni. Pentru fiecare sarcină dusă la bun sfârșit veți primi câte o răsplată exotică misterioasă.

Tot din prima zi va fi disponibil și photo mode, care vă va permite să efectuați capturi de ecran din peisaje sau scene de luptă, numai bune pentru noul vostru wallpaper. 15 zile după lansare vă puteți încerca norocul în The Trial of the Gods, un eveniment cu lupte contra timp împotriva unori puternice zeități egiptene. La începutul lui 2018 puteți să vă testați abilitățile de luptă și mai mult în noul Horde Mode, unde veți avea ocazia să înfruntați valuri de inamici în arena gladiatorilor.

Și nu în ultimul rând, dacă doriți să aflați mai multe despre istoria Egiptului, veți avea la dispoziție Discovery Tour (despre care am mai vorbit și cu altă ocazie), care va fi disponibil tot pe la începutul anului viitor.

Assassin’s Creed: Origins va fi disponibil începând cu 27 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button