PC&Consoles

Assassin’s Creed: Origins are un mod de joc intitulat „discovery tour”

V-ar surâde să fiți ghidați într-un tur al piramidelor? Assassin’s Creed: Origins va primi un update gratuit în 2018 care fix asta va face.

Modul discovery va îndepărta complet componenta de lupte și misiuni din joc, astfel încât să dea jucătorului posibilitatea de a se plimba în voie prin varianta recreată a Egiptului. În acest scop Ubisoft pune la dispoziție excursii ghidate virtuale de câte 20 minute, care includ narație vocală și animații personalizate.

Într-o recentă demonstrație sumară din cadrul unui eveniment, protagonistul Bayek era martor la un ritual de eviscerare, în timp ce o voce relata cu solemnitate procedeul. Cezar, Ptolemeu și Cleopatra au fost afișate ca deblocabile în ecranul de selecție al caracterelor, deși nu este tocmai clar cum vor fi acestea deblocate sau dacă vor veni fiecare cu turul său specific.

Ubisoft a declarat că a consultat academicieni pentru a se asigura de acuratețea acestor tururi, și vede modul discovery ca o extensie a bazelor de date istorice excelente ale jocului. Echipa s-a gândit să realizeze acest mod după ce au auzit povestiri despre cum profesorii foloseau jocurile lor pentru a stârni entuziasmul pentru istorie în rândul studenților.

Foarte probabil acest mod va fi suficient de atrăgător pentru mai multă lume decât doar elevii și studenții pasionați de istorie. Lumile deschise din jocuri devin din ce în ce mai atrăgătoare din punct de vedere vizual, și este interesantă ideea de a realiza un mod de joc care se concentrează pe mediul înconjurător și prezentare fără a-ți fi teamă că vei fi agasat de personaje ostile.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button