GamingMORERSS PaginaDeMedia

Ubisoft lucrează la un joc Star Wars open-world

 

De când cu fericita reuniune a tuturor jocurilor din unversul Star Wars sub aripa Lucasfilm Games, Ubisoft s-a gândit să pună osul la treabă, dovdedind că nu doar EA poate să fure din franciză.

Cu puțin mai mult ajutor din partea Massive Entertainment (The Division), Ubisoft va fi responsabil cu ceea ce se vrea a fi un titlu open-world nou-nouț, bazat pe aventurile intergalactice imaginate de George Lucas și distruse fără milă de către Disney.

Procesul dezvoltării jocului este abia la început, iar Ubisoft/Massive Entertainment va folosi Snowdrop Engine pentru a da viață lumii virtuale.

Vestea aceasta pare să ridice mai multe semne de întrebare. Mai exact, ce s-a întâmplat cu EA? Nu se mai ocupă EA de jocuri Star Wars? Mickey Mouse s-a dus să cânte la altă masă și a nimerit în grădina Ubisoft? Ei bine, nu chiar.

După ce a semnat un conctract cu Walt Disney Company în 2013. EA rămâne încă în schemă, doar că mai-marii  (Lucasfilm Games) au decis că se pot folosi și de alte nume mari din industrie pentru a pompa divertisment sub formă de jocuri, așa că intră în scenă Ubisoft.

După ce o postare misterioasă care viza angajarea cuiva cu talente deosebite pentru un proiect ambițios a apărut pe net, reprezentanții Ubisoft și Massive Entertainment menționează că vor oferi fanilor un joc Star Wars nemaivăzut. Alături de ei, mai-marii Disney și Lucasfilm Games își lărgesc portofelele, pentru a face loc grămezilor de bani care ar urma să vină, oferind discursuri forțate despre cum jocurile scumpe ar trebui să se ridice la înălțimea așteptărilor.

„Atunci când oamenii dau 70 de dolari pe unul din jocurile făcute de tine, înseamnă că oamenii plătesc mult și bine ca să fie investiți în conținutul oferit de tine, să petreacă timp cu jocul tău. Trebuie să recompensezi investițiile astea.” Sean Shoptaw, pe undeva prin străfundurile Disney

Prin urmare, se anunță un an interesant, de la care am putea stoarce multe vești surprinzătoare. La doar 48 de ore de la știrea că Bethesta va fi casă pentru un joc bazat pe aventurile lui Indiana Jones și că Lucasfilm Games va fi tată pentru toate jocurile Star Wars care au fost și vor fi, iată că intră și Ubisoft în horă, cu ceva ce sper eu că nu va fi multiplayer, căci avem deja Battlefront, ci cu un produs bine gândit și scris. Până la urmă, studioul promite ceva story-driven.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button