GamingPC&Consoles

Indiana Jones revine într-un joc prezentat de Bethesda

La asta chiar nu mă așteptam. Indiana Jones revine în format digital prin intermediul celor de la Bethesda. Iar vestea este chiar bună, deoarece în spatele proiectului stau oamenii de la MachineGames. Adică tot aceia responsabili pentru Wolfenstein: The New Order. Vestea a venit de la publisher prin intermediul Twitter.

Teaser-ul postat de Bethesda este sumar și ne prezintă câteva elemente specifice universului Indiana Jones, printre care și celebrul bici. Nu pot să nu aud melodia specifică de pe fundal. Iar ca să ne asigure că este vorba despre celebrul aventurier, spre finalul teaser-ului vedem și logo-ul Lucasfilm Games

 

Acesta pare a fi primul proiect al noului studio Lucasarts Games, a cărui existență a fost anunțată chiar ieri. În mod automat, lumea a asociat numele cu Star Wars și nu cred ca s-a așteptat cineva la un joc bazat pe Indiana Jones. Aceasta pare a fi și prima mișcare pe care Microsoft o face după ce a achiziționat Bethesda și toate studiourile afiliate. O să mai curgă ceva timp până să vedem jocul, însă măcar știm că este în lucru, iar producător va fi Todd Howard. Acesta s-a mai ocupat în trecut de Elder Scrolls și Fallout și este un nume cunoscut în industrie. Mai mult de atât, jocul va avea o poveste originală și nu se va baza pe niciunul dintre filmele Indiana Jones.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button