GamingRSS PaginaDeMedia

Conferința Ubisoft Forward va avea loc online pe 12 iunie, ca parte a E3 2021

În cele din urmă, se pare că ediția de anul acesta a E3-ului se va ține în mediul online, iar toți doritorii vor putea participa gratuit la eveniment. Și pentru că dezvoltatorii nu au cum să rateze o astfel de șansă de a-și etala creațiile, Ubisoft Forward va avea loc în pas cu E3, pe 12 iunie, când ni se vor oferi detalii în legătură cu proiectele la care lucrează toate studiourile Ubisoft din întreaga lume.

Bineînțeles, foarte mulți speră că Ubisoft Forward le va da răgazul să afle mai multe despre acel nou joc Star Wars, despre Far Cry 6, The Division 2, Rainbow Six Siege sau For Honor. Dar să fim serioși și să recunoaștem că cireașa de pe tort va fi Star Wars, în condițiile în care Ubisoft s-a nimerit taman la fix să dezvolte un joc bazat pe universul imaginat de George Lucas și mutilat de către Disney.

Ubisoft Forward – Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată…

Imediat după ce Mickey Mouse a adus la viață divizia Lucasfilm Games, care include niște titluri clasice excepționale, acestuia i-a venit ideea să apeleze și la alte studiouri pentru a-și extinde și mai mult monopolul asupra întregului concept Star Wars. Cu puțin mai mult ajutor din partea Massive Entertainment (The Division), Ubisoft va fi responsabil cu ceea ce se vrea a fi un titlu open-world nou-nouț.

Ubisoft și Massive Entertainment menționează că vor oferi fanilor un joc Star Wars nemaivăzut. Alături de ei, mai-marii Disney și Lucasfilm Games își lărgesc portofelele, pentru a face loc grămezilor de bani care ar urma să vină, oferind discursuri forțate despre cum jocurile scumpe ar trebui să se ridice la înălțimea așteptărilor. Prin urmare, cred că merităm și noi să primim un trailer sau măcar o mică atenție, acolo, în cadrul Ubisoft Forward, să vedem și noi cu ce se mănâncă acest proiect ambițios.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button