GamingMobileTech&IT

Two Point Hospital devine cooperativ

Two Point Hospital a fost un joculeț foarte frumos, fiind chiar considerat unul dintre cele mai bune lansate anul trecut, dar parcă îi lipsea ceva.

Deși era o copie foarte fidelă a legendarului Theme Hospital, ducea lipsă de câteva trăsături a jocului clasic, a căror absență se făcea simțită după ceva timp. Una din acele trăsături își va face apariția săptămâna viitoare, sub forma a ceva numit The Superbug Initiative.

 

Și ce exact este această trăsătură? Scrie în titlu, așa că nu înțeleg de ce vă puneți acea întrebare. Two Point Hospital va primi un mod cooperativ ce va permite jucătorilor dornici să conducă un spital la un loc posibilitatea de a face tocmai asta. Modul nou promite să adauge o serie de provocări suplimentare ce vor necesita atenția mai multor manageri iscusiți, sau măcar a unuia iscusit și câtorva care nu vor da foc clădirii atunci când cel principal nu se uită. Mai apar apoi și proiecte de cercetare globale, la care puteți contribui alături de fiecare alt jucător.

Dacă nu aveți răbdare să jucați The Superbug Initiative pe 30 aprilie, puteți actualiza jocul la varianta beta de pe Steam, și veți avea acces la varianta aproape finală a noului update.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button