Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Twitter scoate @ si #

/
/
/
/
image
img

twitter-logo-feb-2011

Se pare ca Twitter e pe cale sa faca o schimbare majora, si anume ca are de gand sa scoata arond-urile (@) si hashtagurile (#) din timeline.
Twitter ofera pentru utilizatorii de Android versiuni beta ale aplicatiei Twitter. In ultimul update beta s-a descoperit absenta @-ului, alaturi de username-ul celui caruia i se da reply si lipsa hastagurilor (#). Nu tuturor utilizatorilor aplicatiei in versiune beta li s-a aratat aceasta modificare deocamdata, insa timpul nu e pierdut.

 

Twitter @

 

Pentru cine nu are acces la Twitter Beta in Play Store:

1. Accesati acest link si inscrieti-va cu contul Google pe care il aveti si in Google Play.

2. Apoi acest link, unde alegeti Become a tester.
3. Intrati in Google Play si aplicati update-ul disponibil pentru aplicatia Twitter.

 

 

Dick Costolo, CEO-ul Twitter, a declarat in cadrul unui interviu oferit Wall Street, ca este constient de faptul ca utilizatorii noi au probleme in a intelege sistemul de functionare al Twitter-ului si ca firma este pe cale sa remedieze acest lucru, usurand lucrurile pentru toata lumea.
[dt_quote type=”blockquote” font_size=”normal” animation=”none” background=”plain”]”That language and scaffolding can be confusing and opaque. To solve the problem of so-called Twitter quitters who log in once and never come back, it needs to be clear and simple.”

 

– Dick Costolo, CEO Twitter
[/dt_quote]
Expertii sunt de parere ca limbajul Twitter este prea tehnic (#, @, FF, RT) si din aceasta cauza au fost abandonate aproape 1 miliard de conturi, care acum sunt inactive.
Desi pare o schimbare mica pentru multi, e posibil ca in timp sa ajute cu adevarat la atragerea de noi utilizatori. In plus, ca si Google, ajuta la infrumusetarea internetului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar