CommunityRSS PaginaDeMedia

Cât ar putea costa subscripția de Twitter care îți oferă ceva mai multă libertate fără reclame?

Într-o lume în care rețelele social media ne bombardează cu reclame, iar noi trebuie să plătim sau, Doamne ferește, să renunțăm la Facebook și Instagram ca să scăpăm de ele, Twitter încearcă să-și stabilizeze profiturile fără a mai fi dependenți de acest fenomen numid paid advertising. Compania a început să achiziționeze mici startups care s-au dovedit a fi un mare ajutor.

Aceste achiziții sunt parte dintr-o viitoare subscripție multi-tier care le va permite utilizatorilor  să-și gestioneze mai bine feed-ul, scăpând de potențialele reclame deranjante. Pe această cale. Twitter a ales să achiziționeze și să implementeze sistemul celor de la Scroll, o companie responsabilă cu gestionarea conținutului online, astfel încât utilizatorii nu vor mai fi agasați de reclame.

La fel va sa treaba și cu Tip Jar, o funcție care te va lăsa să oferi tips creatorilor tăi preferați, alături de Undo Tweets, care împrumută de la Facebook binecuvântata posibilitate de a-ți anula postarea înainte ca aceasta să apară în mediul online, în cazul în care te răzgândești pe ultima sută de metri. De asemenea, îți vei putea personaliza profilul de Twitter cu elemente suplimentare, iar Collections îți va îmbunătăți modul de salvare și gestionare a postărilor preferate.

Cât ar putea costa o subscripție standard de Twitter Blue?

Pe contul său oficial, Jane Manchun Wong menționează că subscripția Twitter Blue va porni de la trei dolari pe lună. Iar la acești bănuți, primești o opțiunile enumerate mai sus, dar asta ar include și un plan mai scump, cu alte funcții mai fancy. Totuși, foarte mulți n-ar avea trebuință de așa ceva atunci când se dau cu placa de surf pe Twitter, iar acei 3 dolari ar putea fi rezervați fanilor înrăiți care își desfășoară activitatea online aproape exclusiv pe această platformă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button