CommunityRSS PaginaDeMedia

Twitter ar vrea să introducă subscripție pentru mai multe opțiuni

La fel ca majoritatea platformelor social media, Twitter își câștigă banul din advertising, nu din ceea ce americanu’ numește paid features.

Situația de față este pe cale să se schimbe, întrucât Twitter ia în considerare mai multe variante prin care să-și crească veniturile. Printre acestea se numără ideea de a oferi tips Tweet-urilor preferate, posibilități extinse de personalizare a profilului și o subscripție pentru Tweetdeck.

Cel din urmă este un dashboard destinat gestionării profilurilor de Twitter. Tweetdeck și platforma în sine sunt gratuite, cu excepția cazurilor în care profilul și/sau postările sunt sponsorizate.

Cei de la Twitter s-a implicat în genul acesta de brainstorming de ceva vreme. Câțiva utilizatori au început deja să primească mici chestionare în care le sunt sugerate câteva opțiuni noi și pentru care dintre acestea ar dori să plătească. Sună familiar, nu-i așa? Parcă-parcă îmi aduce aminte de modelul Spotify despre care vă povesteam acum moși-strămoși. 

Întâi subscripție pentru podcast-uri, acum subscripție și bani dați pe Twitter dacă dorești să-ți pui floricele la profil sau să oferi bacșiș (probabil sub forma de coins sau awards în stilul Reddit) postărilor care te-au atins la inimă. Se pare că asistăm la o revoluție a serviciilor în căutare de profit.

Twitter nu a oferit niciun detaliu cu privire la adoptarea acestor măsuri. Nu se știe când acestea își vor face loc în beta, dar nu se știe nici dacă acestea vor fi introduse în viitorul apropiat.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button