Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twitch va avea fidelitate video mai buna prin achizitia companiei Magic Pony

/
/
/

Cand vine vorba de calitatea imaginii pentru stream-urile de jocuri, atat Twitch cat si Youtube au probleme. Dar unul din aceste servicii va avea parte de un spor sesizabil de acuratete in viitorul nu foarte indepartat.

Compania Magic Pony, cea care a realizat o solutie care poate depixela cu un grad mare de acuratete cam orice imagine, a fost cumparata de Twitch. Serviciul de video streaming a platit 150 de milioane de dolari pentru noua sa proprietate. Sunt foarte putini bani atunci cand luam in considerare diferenta foarte mare de calitate rezultata dupa ce algoritmul facut de Magic Pony este pus in aplicatie.

Tehnologia functioneaza prin invatarea unui soi de AI cum ar trebui sa arate imaginile in rezolutie deplina, acesta apoi facand tot posibilul sa estimeze cum ar trebui sa arate de fapt o imagine foarte pixelata. Corectia este apoi aplicata unui stream video sau unei imagini, pana si puterea modeste a unui GPU de mobil fiind suficienta pentru aplicarea efectului final.

Desigur, aceasta tehnologie mai avea si alte aplicatii, cum ar fi pentru realizarea de texturi procedurale de rezolutie inalta care arata excelent, dar din moment ce Twitch nu se ocupa cu asta, probabil nu o vom vedea implementata prea curand in vreun joc.

[Overclock 3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar