MORE

Twitch, pe Android si iOS

Cand spui Twitch, cel putin printre tinerii gameri, automat spui personalitati online care pierd ore in fata PC-ului facand stream sute de ore de continut video. Pana saptamana trecuta, acest stream se putea vizualiza exclusiv dintr-un un browser traditional, indiferent ca discutam de un PC, o consola sau o tableta.

Ei bine, Twitch tocmai si-au lansat mult asteptata aplicatie de Android si iOS, care vine cu toate facilitatile asociate serviciului precum acces la chat, captura audio si mai ales – un motor de cautare optimizat.

Daca pana acum existau aplicatii care foloseau diverse exploit-uri, aceasta aplicatie oficiala vine sa rezolve multe din problemele pe care utilizatorii le-au intalnit in trecut.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button