MORE

Multiplayer intre Android si iOS

Jocurile sunt cele care predomina in Google Play. Tocmai de aceea, la Game Developers Confrence, Google a decis sa aduca in Android o functie care pentru unii este vitala. Multiplayer intre platforme. Mai exact intre Android si iOS.

Aplicatia Google Play va introduce 18 noi categorii de jocuri luna aceasta, pentru a oferi atat utilizatorilor cat si dezvoltatorilor un set mai amanuntit de filtre pentru jocuri. Noile categorii isi vor face loc in cele deja existente, mai precis Arade & Action, Brain & Puzzle, Cards & Casino etc. pentru a defini mai bine, de exemplu, jocurile de role playing, simulare, racing si asa mai departe.

Aplicatia Play Games, echivalentul Game Center de pe iOS, va oferi posibilitatea conectarii la multiplayer prin invitatii la joc si va introduce chiar si daruri in-game, cum ar fi trimiterea unei valute virtuale unui prieten pentru in-app purchases.

Extinzand suportul pentru multiplayer si pentru iOS, Google este de parere ca va atrage din ce in ce mai multi dezvoltatori pe piata Android, spargand astfel limitarea impusa de folosirea unui anume sistem de operare.

Articole asemanatoare

Back to top button