GAMINGMobileRSS PaginaDeMedia

Trupa Korn promoveaza evenimentul din World of Tanks Blitz

Am vorbit despre cum The Motans s-au ales cu un clip video realizat in totalitate cu telefonul OPPO Reno4 Pro. Acum, este randul companiei Wargaming sa-si promoveze evenimentul de Halloween de pe World of Tanks Blitz, versiunea pentru dispozitivele mobile a indragitului World of Tanks.

In trecut, Wargaming au colaborat cu alte doua trupe faimoase, Iron Maiden si The Offspring. Acum, din moment ce solistul formatiei Korn este un cunoscut fan al acestui joc, dezvoltatorii au gasit metoda perfecta prin care sa aduca in fata publicului larg evenimentul in-game pentru Halloween.

Evenimentul se numeste „Convergence”, incepe de astazi si se desfasoara pana pe 26 octombrie. In cadrul acestuia, jucatorii pot completa misiuni si challenges care deblocheaza obiecte cosmetice dedicate fanilor Korn. In plus, videoclipul trupei isi va face loc in calitate de intro in meniul jocului.World of Tanks Blitz Korn

Convergence vine si cu un mod de joc special, Burning Games, unde luptele cu tancuri devin „sangeroase” (ca de Halloween, ha ha). Vehiculele vor trebui sa traga unele in altele pentru a-si regenera HP-ul, iar videoclipul se leaga de acest concept cu ajutorul unei mini-povesti.

Pe langa asta, evenimentul ofera si un challenge in 60 de etape, intitulat The Way of the Raider. Completarea acestuia va fi rasplatita cu noile tancuri prezente si in videoclipul piesei, astfel incat Tier V Spike si Tier VII Annihilator vor fi disponibile in-game pentru lupta.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close