TelefoaneRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Oppo isi prezinta noua gama Reno4 intr-un mod neobisnuit

Cei de la Oppo au venit cu o idee foarte draguta pentru promovarea in Romania a noilor telefoane Reno4. Mai exact, cu aceasta ocazie, a fost lansat videoclipul recentei piese „Astrologic Vorbind”, a celor de la The Motans, filmat in totalitate cu Oppo Reno4 Pro. In acest mod, compania subliniaza aportul seriei in ceea ce priveste creativitatea si expresivitatea.

Gama Reno4 este formata din trei modele: Reno4 Pro, Reno4 Lite si Reno4 Z

OPPO Reno4 Pro

Videoclipul spune tot. Performanta telefonului se datoreaza modului Ultra Night Video, care ofera posibilitatea inregistrarii video in conditii de luminozitate scazuta, in special in contextele artistice, precum apusuri, la o calitate superioara.

Functia Ultra Steady Video 3.0 transpune modurile Ultra Steady si Ultra Steady Video Pro si pe camera de selfie, acestea fiind, initial, integrate strict pe camerele principale. Senzorul ultra wide-angle Sony IMX708, prezent la Reno4 Pro, are un camp vizual de pana la 120 de grade. In plus, OPPO Reno4 Pro are un senzor pixel 1,2.43” de 1.4 μm. O alta functie care face diferenta este algoritmul proprietar „Moonlight Video” care imbunatateste luminozitatea ecranului cu 74.4% si claritatea imaginii cu 33.7%.

Reno4 Pro, bun prieten cu tehnologia 5G, are o incarcare rapida de 65W, iar ecranul Borderless Sense de 90Hz aduce un plus aspectului discret si calitatii culorilor.

OPPO Reno4 Lite

Se pare ca acest model a fost dezvoltat tinand seama de nevoia de pe piata a unui smartphone ce poate realiza fotografii de tip portret. Iata ca reno4 Lite vine echipat cu o camera frontala duala, alaturi de sase moduri portret bazate pe inteligenta artificiala.

Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait, care surprind fiecare detaliu si oferă o claritate imbunatatita, precum si AI Portrait Color si AI Night Flare Portrait care ofera posibilitatea de a realiza imagini ceva mai…”avantgardiste”.

OPPO Reno4 Z

Botezat drept „un smartphone accesibil”, Reno4 Z are un display cu o rata de refresh de 120Hz. Camerele sunt fidele expresivitatii culorilor, contribuind la o tranzitie naturala, iar efectul bokeh (estomparea fundalului) este introdus si pe camera selfie.

Camera principala de 48 MP utilizeaza pixeli de tip 4 în 1 pentru a capta mai multa lumina, in timp ce tehnologia wide dynamic range le permite utilizatorilor sa surprinda cadre clare in orice iluminare. Smartphone-ul integreaza si modurile Ultra Dark si Ultra Steady pentru filmări stabile și clare.

Evident, gama Reno4 este orientata catre performante foto si video, dar sunt sigur ca asta nu inseamna o neglijare a restului de caracteristici. Inclin sa cred ca Reno4 se adreseaza mai mult „artistilor”, fapt subliniat si de eforturile echipei de filmare pentru videoclipul trupei The Motans.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button