GamingRSS PaginaDeMedia

Noul trailer Far Cry 6 îți arată cât de bine scris este antagonistul

Cred că unul din cele mai importante motive pentru care seria Far Cry a prins notorietate este legat de antagoniștii fiecărui joc. Premisa (aproape) fiecărui titlu este similară, dar croiește un antagonist excentric, uneori chiar deosebit, cu propria personalitate și propriile ambiții.

După nume precum Vaas, Pagan Min și Joseph Feed, Far Cry 6 îl aduce în prim plan pe dictatorul „El Presidente” Antón Castillo, interpretat de excepționalul Giancarlo Esposito. Acesta face ceea ce face orice tiran care se respectă, și anume să-și terorizeze statul și să orchestreze tot felul evenimente înfricoșătoare, la care este forțat să ia parte și fiul acestuia.

Tu te vei juca din perspectiva luptătoarei guerilla Dani Rojas, utilizând un întreg arsenal de tactici și echipamente care să te ajute să-l detronezi pe tiran și să redai libertatea locuitorilor de pe insula Yarra. Noul trailer prezentat la E3 2021 ne oferă o perspectivă dură asupra modului în care Antón Castillo se descotorosește de orice element care îi poate pune în pericol titulatura de stăpân absolut.

Trailerul subliniază violența și cinismul de care acesta dă dovadă. O cruzime calculată și imparțială, așa cum ne-am obișnuit și din celelalte jocuri din serie, doar că de data aceasta fiul dictatorului, Diego, este acel soi de personaj pe care trebuie să stăm cu ochii.

Far Cry 6 va aduce cu sine câteva adiții interesante

Jocul se va lansa pe 7 octombire pe Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia și Amazon Luna. În plus, drept conținut post-launch, adică acel season pass, vei avea ocazia să intri în pielea antagoniștilor din FC3, FC4 și FC5: Vaas Montenegro, Pagan Min, respectiv Joseph Seed. Aceștia vor fi vedetele propriilor episoade – trei la număr –  pentru ca noi să le explorăm psihicul și motivațiile din spatele acțiunilor sale tulburătoare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button