GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Camera third person din Far Cry 6 te va ajuta să te conectezi mai bine cu personajul

Zilele trecute am primit un gameplay trailer din noul Far Cry 6. Pe lângă lansatorul de Macarene și nebunia improvizată din acest joc, am putut observa și modul în care vei comuta între perspectiva first-person și cea third person. Asta din urmă mi s-a părut una dintre cele mai interesante adiții în serie, însă pare că există un motiv mai bun decât simpla diversitate.

Introducerea camerei third person în cinematice a fost un lucru pe care echipa de dezvoltare l-a încercat încă de la început. S-a simțit instant că există o conexiune mai specială cu Dani și povestea din Yara. Așadar, jucătorii vor putea să-și vadă personajul în persoana a treia mai des, astfel poți observa în timp real customizarile pe care i le aduci, de la ghiozdan până la haine.
Navid Khavari, Narrative Director Far Cry 6

Când vei juca Far Cry 6 în third person?

În trailer am văzut cum Dani umblă prin tabere de guerilla, dar se pare că această caracteristică nu a fost introdusă doar în prezentare, ci va fi prezentă și-n joc. Atunci când ajungi într-o bază, vei trece în perspectiva third person și vei putea interacționa cu NPC-urile la fel ca în The Witcher sau Assassin’s Creed, ca să revii după aceea în first person atunci când părăsești tabăra. Asta îi va conferi lui Dani (protagonista jocului) mai mult caracter, mai ales după ce în Far Cry 5 jucai rolul unui personaj fără substanță, aproape mut, care nu făcea decât să îndeplinească cuminte misiunea.

Mai mult de atât, va mai exista o instanță în care camera trece iarăși în third person: atunci când îți folosești abilitățile ghiozdanului. Acesta va putea fi modificat pentru a deveni jetpack, aruncător de flăcări sau chiar lansator de rachete. Ce să mai? Far Cry 6 va fi o nebunie cu ciucuri și abia aștept lansarea sa din data de 7 Octombie 2021.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button