ȘtiriTech&IT

TP-Link anunță prețuri speciale de Black Friday pentru oferta de echipamente de rețea

TP-Link a pregătit pentru ediția Black Friday 2023 reduceri la  numeroase dispozitive din portofoliu, de „vânat” în cadrul magazinelor partenere.

Dacă încă nu ai făcut trecerea la un Router din generația Wi-Fi 6, acum ar putea fi momentul, TP-Link lăsând multe dispozitive de rețelistică și smart home la prețuri promoționale. Reamintim doar echipamentele din gama Archer Wi-Fi 6 și pachetele Mesh Wi-Fi 6 din gama Deco, cu prețuri competitive și ușor de acomodat în locuință. Nu sunt de trecut cu vederea nici dispozitivele smart home din gama Tapo, între care se regăsesc și aspiratoare robot, nou adăugate în oferta companiei.

Dacă ești în căutarea unui router Wi-Fi 6 de înaltă performanță, atunci Archer AX80 îți va aduce rețeaua de acasă în era multi-gigabit, mulțumită portului WAN/LAN de 2.5G și a tehnologiilor wireless avansate. Toate acestea se traduc în performanțe mai mari, comparat cu generația Wi-Fi anterioară și o eficiență crescută a transmisiilor dintre router și dispozitivele din rețea.

Cu prețuri și mai accesibile, Archer AX55 și Archer AX55 Pro sunt routere Wi-Fi 6 Dual-Band AX3000 cu multiple porturi LAN Gigabit, câte un port USB 3.0 și tehnologii wireless avansate. Dintre cele două routere, Archer AX55 Pro se distinge prin portul WAN/LAN de 2.5G, făcând parte din noua serie de routere TP-Link ce pot oferi conexiuni multi-gigabit pentru rețelele Wi-Fi de acasă.

Archer AX17 ar putea fi una dintre cele mai accesibile soluții Wi-Fi 6 de pe piață, cu viteze cumulate de până la 1.5 Gbps și pregătit să susțină activități precum navigarea web, streamingul video sau gamingul online.

Lista dispozitivelor Wi-Fi aflate în promoție de Black Friday mai include și modele precum RE605X, un range extender Wi-Fi 6 AX1800 cu două antene externe performante, un port Gigabit pentru conexiuni stabile prin cablu și tehnologie TP-Link OneMesh.

Iar dacă un PC sau laptop mai vechi are nevoie de o conexiune wireless modernă, de Black Friday găsim și adaptorul USB Wi-Fi, Archer T3U, la preț redus.

Acoperire Wi-Fi 6 Mesh

Pentru cei care de care doresc acoperire uniformă într-o locuință mai mare, eventual, desfășurată pe mai multe etaje, soluții precum Deco X60 (3-pack, V3.2) ar putea rezolva problema în mod rapid și elegant, acoperind suprafețe de până la 660 m². Alternativ, găsim sistemul Deco X55 (2-pack), care aduce la tehnologiile avansate ale Wi-Fi 6 AX3000 într-un aranjament cu acoperire de 420 m².

Iar dacă tot ce dorești este să ai extra acoperire Wi-Fi în curtea casei tale, atunci Deco X50-Outdoor ar putea fi soluția pentru tine. Aceasta este o unitate mesh Wi-Fi 6 AX3000 proiectată pentru mediul exterior, menită pentru a fi montată în grădinile utilizatorilor care se bucură deja de o rețea Deco Mesh și care își doresc să extindă conexiunile performante în toate colțurile proprietății

Dispozitive smart home pentru locuințele moderne

TP-Link propune modelele Tapo C225 și Tapo C220, camere de interior ce pot servi și din rolul de dispozitive baby monitor, sau pentru supravegherea animalelor de companie. Tapo C225, spre exemplu, oferă numeroase funcții avansate precum detectarea și urmărirea AI, un nou mecanism pentru funcția Pan/Tilt și un senzor IR 940nm, invizibil ochiului uman. Tapo C520WS și Tapo C510W sunt versiunile acestora pentru supravegherea perimetrului exterior locuinței, luând rolul unor camere de supraveghere prevăzute cu Night Vision și înregistrare video 2K. Pentru acestea poți comanda și panoul solar Tapo A200, care te va scuti de nevoia unui cablu de alimentare pentru reîncărcarea acumulatorului.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Back to top button