Gaming

Total War: Three Kingdoms este noul joc produs de Creative Assembly

În timp ce fanii Total War s-ar fi putut îngrijora că studioul Creative Assembly s-a abătut de la tema istorică pe care au adoptat-o în trecut în favoarea jocurilor fantasy, producătorul a anunțat anul trecut că un nou joc istoric se află în dezvoltare. Studioul a dezvăluit, în cele din urmă, următorul joc de strategie bazat pe istorie din serie, iar acesta va plasa jucătorii în China antică de acum 2000 de ani.

Total War: Three Kingdoms este plasat în China în anul 190 CE. Detaliile sunt încă insuficiente și nu știm ce modificări sau adăugiri se vor face la formula deja consacrată a seriei. Cu toate acestea, Creative Assembly și distribuitorul Sega au lansat un trailer cinematic, care ajută pentru a stabili ce fel de stat era națiunea în acel moment.

Descrierea oficială afirmă următoarele:

China este în criză. Dinastia Han se prăbușește în fața împăratului copil. El este doar o figură; o simplă marionetă pentru tiranul dictator Dong Zhuo. Este un regim brutal și opresiv, iar puterea lui Dong Zhuo crește, imperiul alunecă mai departe în cazanul anarhiei. Dar speranța încă înflorește.

Trei eroi, legați sub jurământ într-o fraternitate împotriva tiraniei, adună ajutoarele pentru următoarele încercări. Simțind un moment prielnic, războinicii din familiile mari din China urmează exemplul, formând o coaliție fragilă în încercarea de a contesta dominația remarcabilă a lui Dong Zhuo. Vor triumfa împotriva tiranților sau va reuși ambiția personală să zdrobească o alianță deja fragilă și să-i conducă spre supremație? Alianțe se schimbă. Conflictele încep să izbucnească. Doar un lucru este sigur: viitorul Chinei va fi modelat de campionii săi.

Total War: Three Kingdoms va fi lansat pentru PC cândva în toamna acestui an. În timp vom reveni cu mai multe detalii.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button