PC&Consoles

Creative Assembly lucrează la 3 jocuri istorice Total War

După recenta lansare a lui Total War: Warhammer II, Creative Assembly lucrează deja din greu la următoarele jocuri ale francizei. Spre deosebire de ultimele două titluri, studioul va reveni la inspirațiile din lumea reală pentru următoarele trei jocuri, și a oferit câteva detalii despre fiecare într-un interviu publicat pe blogul Total War.

Fiecare nou proiect are un director. Maya Goergieva se află în fruntea echipei care va adăuga o nouă campanie unuia dintre jocurile istorice deja existente. Ea a spus că echipa sa lucrează la acest expansion de aproape un an, iar acum acesta se află în faza de testare, cu majoritatea conținutului deja inclus în ultima versiune. Georgieva nu a specificat care joc Total War va primi acest expansion, dar a spus că „sunt încă multe persoane care încă mai joacă acest joc„. Se pare că, pe lângă noua campanie, care va fi contra cost, jocul de bază va primi un update gratuit. Georgieva a mai declarat că acest expansion va fi următorul mare anunț din partea studioului Creative Assembly, deci detalii noi vom afla cât de curând.

În iulie, studioul a dezvăluit un nou proiect, intitulat Total War Saga, care-l are la cârma sa pe Jack Lusted. Spre deosebire de celelalte jocuri din serie, Total War Saga se concentrează pe anumite momente din istorie, în loc să ofere posibilitatea de a juca printr-o întreagă eră. Lusted a spus că acesta va fi lansat la ceva timp după ce echipa lui Georgieva își va lansa conținutul său, și va avea o hartă de mărime similară cu cea din Total War: Shogun 2.

Cei care își doresc un alt joc nou din serie Total War, vor trebui să aștepte ceva mai mult. Echipa lui Janos Gaspar lucrează la un joc a cărui acțiune se petrece într-o epocă până acum neexplorată în restul seriei. Conform lui Gaspar, această nouă eră va permite producătorilor să creeze concepte, efecte vizuale și experiențe noi, în timp ce își păstrează esența specifică unui joc Total War. Gaspar spune că numărul personajelor care lucrează la proiect a crescut în ultimele câteva luni. Drept urmare, el a declrat că lucrurile avansează în mod constant, progresul fiind vizibil în fiecare zi. Echipa mai lucrează la scene de motion capture la un studio din apropiere, care ar trebui să adauge mai mult realism mișcărilor unităților.

Faptul că Creative Assembly lucrează la trei jocuri istorice diferite ar trebui să bucure fanii francizei. Ultimul joc din serie bazat pe adevărul istoric a fost Total War: Attila, care a fost lansat în 2015. De atunci studioul a lansat două jocuri plasate în universul Warhammer. Total War: Warhammer II va continua să primească update-uri în următoarele luni, dar aceste noi proiecte demonstrează că studioul nu a uitat de unde a plecat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button