Gaming

Top 5 Jocuri Tower Defense pe Android

Cand spui joc de strategie, te gandesti evident la PC si la un ecran mare pe care sa-ti desfasori unitatile, sa-ti extinzi baza si altele asemenea. Un gen aparte de jocuri de strategie sunt tower defense-urile, care presupun spatiu de manevra mai redus, avand asa cum arata si numele elemente fixe si de aceea acest gen se preteaza foarte bine pentru…tableta sau chiar telefon. Am realizat si noi un top 5 al celor mai reusite din Play Store.

5.Battle Towers: Povestea din acest joc este legata de batalia dintre Ordine si Haos. Acest joc are o grafica 3D, spre deosebire de alte jocuri tower defense, care au o grafica 2D. Jocul are un gameplay interesant fata de restul: aici trebuie sa iti aperi baza si in acelasi timp sa o ataci pe cea a inamicilor si s-o capturezi. Jocul merita jucat dar nu va fi pe gustul tuturor.

4.Tower Defense: Povestea jocului nu are loc pe Terra. Tu, om, ai urmarit o sonda extraterestra si ai ajuns pe alta planeta. Poti juca unul dintre cele trei moduri, Campanie, Challange si Special Mission.

3.Castle Tower Defense: Are ceva in plus fata de altele, poti chema pe campul de lupta mici cavaleri care sa te ajute la apararea bazei. Grafica este prietenoasa, la fel si sunetul. Dar totusi vorbim de un joc free to play, deci microtranzactiile si reclamele sunt la ordinea zilei.

2.Towers n’ Trolls: Este un joc cu ritm alert produs care  combina un gameplay captivant cu o gandire rapida. Grafica jocului este asemanatoare cu un tablou pictat in ulei. Ai posibilitatea de a da zoom pe harta, dar nu stiu in ce masura te poate ajuta acest lucru, in afara de faptul ca vezi trolii mai de aproape. Ai la dispozitie 70 de nivele pe care sa le parcurgi, zece tipuri de inamici si zece lumi diferite. Jocul beneficiaza de patru moduri: Campaign, Challange, Open Field si Endless Journey, dintre toate acestea doar modul de campanie fiind gratuit.

1. Bloons TD 5: Orice ati spune, nu ma intereseaza, acest joc este cel mai bun tower defense de pe dispozitivele mobile, are chiar si o varianta pentru PC care se poate juca din browser, iar pe tableta sau telefon primesti si cateva lucruri in plus. Jocul este updatat regulat, iar la pretul de 10 RON, este pomana. Ai la dispozitie o gramada de turnuri, moduri si misiuni. Noi jucam cel mai des modul Multiplayer. Da! Are disponibil multiplayer cooperativ in timp real! Harta se imparte in jumatate si fiecare jucator trebuie sa isi apare parcela. Nu exista limita a hartii sau a ta, ca jucator: cu cat cresti in nivel cu atat deblochezi mai multe turnuri, iar pe harta rezisti cat poti sau cat duce tableta sau telefonul. Am ajuns la nivelul 220, dupa cateva ore de joc, dar nu a mai rezistat. Nici eu si nici telefonul!

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button