GAMING

Top 5 eroi care trebuie sa existe in Heroes Of The Storm!

Cu toate ca Heroes Of The Storm creste in popularitate, MOBA-ul celor de la Blizzard a crescut si in numarul de personaje disponibile in joc. Asa ca, mai in gluma, mai in serios, ne-am gandit sa alcatuim un Top 5 mai comic, in care sa includem cinci personaje care ar avea loc in joc. Personaje care nu sunt neaparat in lista de preferinte a jucatorilor. Un fel de B Team daca doriti, doar ca aici am inclus personaje din intreg universul Blizzard, inclusiv personaje… reale. Asa ca, astazi avem un top 5 eroi care trebuie sa existe in Heroes Of The Storm.

Turok revine!

Locul 4: Mankrik – Povestea lui Mankrik nu este una tocmai fericita, saracul NPC avand norocul in dragoste redactat de Shakespeare, editat de Charles Sanders Peirce si narat de Steve Buscemi dupa ce a inhalat helium. Ce sa mai, Mankrik trebuie sa fie inclus in HoTs fara doar si poate. Este perfect pentru joc, incapsuland simtul umorului al celor de la Blizzard, dar si tragedia pierderii, in aproape fiecare expansion al iubitei. Ca atacuri propunem: „Broken heart”, un atac scurt cu DPS, „Lake of despair” Mankrik ingropandu-si la propiu inamicii in lacrimi si o ultimata intitulata: „Forever Alone” unde Mankrik pune mana pe un AK si timp de 5 secunde incearca sa se sinucida, reusind doar sa loveasca in egala masura atat aliati, cat si inamici. Este ceva pe care l-am vedea facand pe saracul Mankrik.

Locul 3: Masinile din Rock and Roll Racing ca MountDaca n-ai jucat Rock and Roll Racing trebuie sa faci asta. Chiar si acum jocul este senzational, cu toate ca mecanica de control este un pic cam din anii ’80. Blizzard totusi au promis sa includa masinile din Rock and Roll Racing in joc, dar nu au spus si cand, iar introducerea lor, cu toate ca ar arata superb, ar fi cam gatuita daca Blizzard nu vine si cu melodiile din originalul joc de pe NES. Plus ca modelele de masini nu arata rau … chiar nu arata rau deloc.

Locul 2: Red Shirt Guy. In momentul in care, un fan de-al tau iti explica ca ai facut-o de oaie in joc si ca ai incurcat borcanele stii ca ai dat-o cu mucii in fasole. Asa si cu Red Shirt Guy care dupa Blizzcon-ul din 2011 a ajuns senzatia internetului, vorbele acestuia facand inconjurul lumii. Caz in care avem si un set de abilitati. Prima este stablilita inca din 2010, iar aceasta este: „You know nothing Chris Metzen„, in care Red Shirt Guy arunca in oponenti cu preludiul la Cataclysm, The Shattering, oferind un stun de 2 secunde pentru fiecare impact. Urmatoarea abilitate este „Blinding knowledge” in care individul nostru ataca inamicii folosindu-si inteligenta acumulata din carti, fortand inamicii sa faca pasul inapoi si sa accepte o infrangere temporarara. Iar ca ultimata sugeram „Metzen-apocalipse” in care insusi Chris Metzen intra in joc, atacand oponentii cu o enciclopedie World of Warcraft, urland cat il tin plamanii „I’m not worthy! I’m not worthy” !

Pe primul loc il avem pe  Leeroy Jenkins. Personajul care merita cel mai mult un loc in acest joc, pentru un motiv mai mult sau mai putin intemeiat, Leeroy fiind cunoscut pentru faptul ca a reusit sa distruga distractia unui intreg grup de jucatori, doar urlandu-si numele. Motiv pentru care am ales si atacurile sale, primul fiind „Premature infiltration” In care Leeroy capata un boost de 10 secunde de stamina si armura, putand sa atace tot ce misca fara sa ii fie afectata viata in vreun fel, fiind practic invulenerabil. A doua este „Shame of the clan” in care Lerroy rupe legatura cu jucatorii si devine broodcaster pentru Blizzard, influentand astfel jucatorii adversi prin comentariile sale. Iar ultimata este … „Mouse and monitors”, abilitate care il lasa pe Leeroy sa arunce cu toate monitoarele si toti mousii care au fost azvarliti catre el in timp ce isi urla numele.

Cu toate ca multe dintre abilitati sunt ironice, acest top este realizat doar pentru a destinde putin atmosfera, Blizzard avand un univers destul de mare de unde sa poata alege eroii. Asa ca ne-am gandit sa ii punem cap la cap pe cei mai putin probabili, acestia de cele mai multe ori fiind cat mai departe de definitia personajelor cool, asa ca includerea lor speram noi sa nu fie cu suparare.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close