Gaming

Turok revine!

Turok este un nume pe care cu siguranță și-l va aminti orice pasionat al jocurilor clasice, sau orice fan al revistei Mickey Mouse care se tot întreba la ce făcea reclamă și despre ce dinozauri era vorba.

Acel Turok revine, însă nu ca un nou joc la care executarea dinozaurilor se produce prin evenimente quick-time. Este vorba de jocurile clasice.

Night Dive Studios, compania responsabilă pentru relansarea lui System Shock 2, anunță că a obținut drepturile de publicare pentru Turok: Dinosaur Hunter și Turok 2: Seeds of Evil. Dar în loc să trântească jocurile pur și simplu pe piață, acestea vor fi modernizate, actualizate, garantate să funcționeze pe sistemele moderne și să arate mai bine. Pentru că evident poți face un joc ce are dinozauri cu lasere pe cap să arate mai bine.

Nu a fost specificată o dată la care vor fi lansate noile jocuri Turok, dar nu ar trebui să avem prea mult timp de așteptat. Ce mai contează câteva luni, după atâția ani. Iar atunci când vor fi lansate, veți putea cumpăra Dinosaur Hunter și Seeds of Evil de pe absolut fiecare serviciu de distribuție digitală. Steam, GOG, Humble Bundle, Gamersgate, Greenman Gaming, până și direct de la Night Dive.

[RockPaperShotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button