GamingPC&ConsolesTech&IT

Titanfall 3 nu se află în lucru

Acum că studioul Respawn a dezvăluit și instantaneu lansat un nou joc, unul Battle Royale numit Apex Legends, probabil vă întrebați când va începe adevărata distracție. Când va fi anunțat Titanfall 3, doar este în lucru, nu? Adică, Apex Legends este doar ceva ce au făcut între cele două proiecte pentru a testa tehnologie nouă sau ceva de genul, nu?

Eh, nu pare a fi cazul. Titanfall 3 nu este în dezvoltare. Anunțul vine direct de la Drew McCoy, producer la studiou, așa că nu încape mare urmă de dubiu. Apex Legends chiar este proiectul la care se referea Electronic Arts anul trecut, când anunțaseră un nou proiect Titanfall în dezvoltare.

Poate e mai bine așa, Electronic Arts probabil l-ar fi lansat între Beta Testul lui Batlefield 6 și lansarea lui Battlefield 6, doar ca să sucească cuțitul în rană. La urma urmei, nici măcar cu jocul de față nu au fost miloși, lansând-ul chiar înainte de Anthem. Apex Legends până acum s-a bucurat de un succes măricel, așa că nu este clar cum EA va reuși să îl saboteze și pe acesta. Faptul că jocul nu prea folosește nici una din mecanicile interesante ale predecesorilor săi nu a stat prea bine cu fanii seriei până acum, dar poate vor fi readăugate pe parcurs.

EA ar mai putea folosi Apex Legends pentru a testa cât de mult succes ar putea avea modul de Battle Royale al lui Battlefield 5, care ar trebui să sosească pe parcursul acestui an. La urma urmei, Respawn a funcționat predominant pe post de cobai până acum.

Dar asta nu înseamnă nu va mai exista nici un alt joc Titanfall, încă ceva din această serie va fi lansat anul acesta, contra cost. Dar dacă nu este Titanfall 3, ce ar putea fi? Nu este clar, dar este plasat în universul acestei serii.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button