PC&Consoles

Titan Quest, un joc vechi de peste 10 ani, primește un nou expansion

Următoarea știre este cu adevărat o surpriză: THQ Nordic a lansat un expansion pentru Titan Quest, RPG-ul de acțiune cu multiplayer opțional, la mai bine de 10 ani de la apariție. Momentul este unul destul de oportun, ținând cont că Marvel Heroes își trage ultima suflare.

Urmând a fi lansat sub numele de Ragnarok, expansion-ul va costa 14,99 dolari (o reducere de la prețul său întreg de 19,99 dolari), și se laudă cu un act al cincilea tematic despre mitologia norvegiană, cu noi povestiri și misiuni, o grafică îmbunătățită, o nouă meserie (Runemaster) care poate fi combinată cu celelalte existente pentru un total de 45 de noi tipuri de caractere, o nouă limită de nivel la 85, unelte noi, și multe alte lucruri.

Va trebui să dețineți ediția aniversară a jocului pentru a rula acest addon, dar asta nu ar trebui să fie o problemă pentru fani, deoarece anul trecut THQ a acordat clienților existenți accesul gratuit pe Steam la ediția aniversară. La momentul respectiv, acesta ar fi putut fi un indiciu!

Dacă vreți să știți mai multe, aruncați o privire pe trailer-ul de mai jos:

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button