PC&Consoles

Marvel Heroes va fi închis

De câțiva ani există un joc numit Marvel Heroes, care vă permite să luați rolul unui personaj din universul Marvel și să snopiți în bătaie tot ce găsiți în drumul vostru, într-un stil similar cu Diablo. Asemănarea nu este o coincidență, printre designerii săi fiind unul din creatorii lui Diablo.

Jocul a fost lansat într-o stare destul de slabă, dar pe parcursul anilor a fost rafinat până la punctul la care a-l juca nu mai părea a fi un fel de pedeapsă. Cu toate acestea, jocul va fi închis la sfârșitul acestui an. Dar nu pentru că Marvel Heroes ar avea probleme cu numărul de jucători, n-ar fi profitabil, sau pentru că studioul Gazillion ar avea probleme financiare… deși nu o duce tocmai grozav. Ci din cauza corporației semi-malefice Disney.

Bine, e mai mult din cauza diviziei Marvel a corporației semi-malefice Disney, care anunță că și-a încheiat parteneriatul cu Gazillion Entertainment, ceea ce înseamnă că jocul trebuie să fie închis. Anunțul vine ca o surpriză, deoarece studioul avea o licență până în anul 2019 pentru dezvoltarea de jocuri pe baza proprietăților Marvel. Este posibil ca o clauză din acea licențiere să fi fost promovarea filmelor, ceva ce nu prea s-a întâmplat cu ultima peliculă Thor, a cărui conținut atașat n-a sosit la timp pentru premieră.

Toate elementele de micro-tranzacții vor fi îndepărtate cât mai curând din Marvel Heroes, iar severele vor fi închise la finalul anului. Dacă nu are cumva vreun alt proiect secret gata de lansare, probabil studioul Gazillion fie se va ocupa pentru o vreme cu outsourcing, fie va fi închis.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button