GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

The Wolf Among Us 2 a fost anuntat iar primul joc este gratuit pe EGS

O revenire in forta!

Dupa ce a fost readus la viata, Telltale Games, creatorul unor serii precum The Walking Dead, The Borderlands Story si The Wolf Among Us a anuntat in cadrul evenimentului The Game Awards 2019 faptul ca ne va spune inca o poveste incitanta in The Wolf Among Us 2. Acesta urmeaza sa continue povestea politista cu personajele preferate din basmele copilariei si sa dezvolte un univers pe care oamenii l-au iubit instant dupa ce au jucat primul titlu al seriei. Cu aceasta ocazie, am primit si un announcement trailer care ne reintroduce in atmosfera noire a jocului:

The Wolf Among Us este gratuit pe Epic Games Store

Cu ocazia anuntului ca vom primi un sequel, Epic Games Store ofera gratuit primul joc. Oferta este disponibila pana pe data de 19 Decembrie 2019 si va recomand sa jucati acest titlu. Vei fi purtat intr-un roman politist in care il vei controla pe The Big Bad Wolf (pe scurt, Bigby) printr-un sir de aventuri brutale si pline de crime ciudate.

The Wolf Among Us

Acest joc a reprezentat evolutia celor de la Telltale ca studio dezvoltator de jocuri story-based si a reusit sa ofere o gura de aer proaspat fix atunci cand toate jocurile adoptau acelasi timp de poveste, acelasi gameplay si in mare parte, incepeau sa apara trendurile pe care le cunoastem astazi. Personal, mi-a parut foarte rau cand am auzit ca Telltale Games si-a incetat activitatea, dar acum, odata cu relansarea acestora si cu anuntul acestui sequel, nu pot fi decat nerabdator sa primesc mai mult din aceasta poveste si deja am la descarcat primul joc ca sa mai trec inca o data prin el.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button