GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Telltale Games au fost readusi din morti

LCG Entertainment a anuntat astazi ca a cumparat toate bunurile, drepturile de autor, tehnologia si anumite proprietati intelectuale ale fostului studio Telltale Games si va opera sub acelasi nume cu intentia de a re-lansa anumite jocuri din catalogul producatorului si urmareste dezvoltarea de noi jocuri din seriile best-seller ale studioului.

Noul studio Telltale Games este condus de Jamie Ottilie si Brian Waddle, iar reinvierea acestuia a fost posibila datorita unui fond comun al mai multor investitori si indrumarea primita de la alti oameni importanti din piata. Noul sediu este situat in Malibu si are un birou satelit in Corte Madera, California. Ottilie va conduce partea de administrare si tehnologie a studioului, in timp ce Waddle se va ocupa de dezvoltarea afacerii, finante si operatiuni. Ambii vor lucra alaturi de Athlon Games, care vor servi partea de marketing si vor deveni publisher pentru noul studio.

Unii dintre cei mai talentati membri din fosta echipa au fost deja angajati sau contractati de Telltale Games, care va fi bazat pe o structura rationalizata cu planuri de crestere strategica si atentie sporita asupra celor mai importante proprietati. Noutati referitoare la re-lansarea anumitor titluri vechi, dar si a noi titluri ale celor mai cunoscute francize de la Telltale vor fi anuntate in saptamanile ce urmeaza.

Telltale Games a fost fondat initial in 2004, dar in Octombrie 2018, si-au gasit sfarsitul datorita problemelor financiare. Conform LCG Entertainment, acest studio a fost recunoscut pentru modul in care stie sa spuna o poveste, fiind pionierii jocurilor cu format episodic si modul in care fac mediul sa imbratiseze partea de povestire.

Gematsu

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button