FilmeRSS PaginaDeMedia

The Witcher: Nightmare of the Wolf primește un trailer nou

Pentru mine, Netflix este un hit or miss, dar nu pot să nu admit faptul că platforma de streaming oferă de cele mai multe ori conținut interesant, atâta vreme cât ori știi ce să cauți, ori nu te deranjează să-ți „încerci” vreo două ore din viață. De fapt, mă gândeam să vin în întâmpinarea voastră cu câte un material săptămânal în care să discutăm producții regăsite pe Netflix, chiar și originale. Dar să trecem pentru moment la subiect: The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Animația care îl are în prim-plan pe Vesemir tocmai și-a prezentat un trailer nou, care ne oferă câteva secvențe din aventurile care-l așteaptă pe cel care îi va deveni mentor lui Geralt. Din câte se pare, Netflix pare să fi dat încă o lovitură cu această producție bazată pe universul creat de Andrzej Sapkowski. Însă rămâne de văzut ce anume va putea oferi Nightmare of the Wolf. Chiar și așa, cele două minute din trailer evidențiază două lucruri.

În primul rând, animația este „on point” în a sa fluiditate, iar culorile puternice contrastează cu tonurile gri. Unde mai pui că acțiunea intensă aduce laolaltă inamici și monștri cu care fanii seriei The Witcher s-au obișnuit poate prea bine.

Franciza The Witcher se dezvoltă exponențial

În al doilea rând, este interesant de observat cum Netflix se înhamă la mai multe adaptări ale aceluiași univers într-un timp relativ scurt. Ne vom reîntâlni cu Geralt în cel de-al doilea sezon din The Witcher, în vreme ce prequel-ul Blood Origin ne va purta cu mii de ani înainte de aventurile protagoniștilor din serialul principal. În același timp, pe 23 august îl vom cunoaște pe Vesemir în ale sale tinereți odată cu Nightmare of the Wolf.

Anime-ul este produs de către Studio Mir, aceiași care ne-au oferit Dota: Dragon’s Blood și care au colaborat și la alte proiecte cunoscute precum Young Justice și The Boondocks. Luați asta și adăugați faptul că Nightmare of the Wolf a fost ideea lui Beau DeMayo și este produs de Lauran Schmidt Hissrich, cei fără de care nu am fi avut serialul The Witcher cu Henry Cavill. What a time to be alive, I guess?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button