FilmeRSS PaginaDeMedia

Sezonul 2 din The Witcher va include Wild Hunt din cel de-al treilea joc

Recent au apărut câteva poze de pe platourile de filmare ale sezonului cu numărul doi din The Witcher. Serialul este produs de Netflix și am vorbim despre primul sezon când a apărut. Iar dacă primul sezon a fost decent, se pare că al doilea va fi mai bun întrucât a fost confirmată prezența Wild Hunt din povestea celui de-al treilea joc.

Pentru cei nefamiliari, The Wild Hunt este subtitlul lui The Witcher 3, cât și inamicul de la finalul acestui joc. Dar ultimul joc din serie nu marchează și prima apariție a acestui antagonist, iar fanii seriei îl recunosc din cărțile care au servit ca inspirație atât pentru jocuri, cât și pentru serial. Prima mențiune este făcută în cea de-a patra carte, Time of Contempt. Cât despre rolul Wild Hunt în serialul The Witcher, probabil va fi o apariție scurtă la început, urmând ca povestea să evolueze și să devină antagonist până la finalul sezonului, sau cine știe, poate să lase loc de continuare pentru Sezonul 3.

The Witcher Sezonul 2 The Wild Hunt

Ce este Wild Hunt in universul The Witcher?

În pozele de pe platourile de filmare ale lui The Witcher putem vedea câțiva călăreți, pe cai în armuri parcă scoase din filmele horror. Dar cea mai bună descriere o găsim într-o carte din cel de-al treilea joc:

De la fermieri până la ciobani, mulgatoare și moașe, tot țăranul de rând de pe Continent a auzit și spune mai departe povești despre o procesiune fantomatică care călătorește de-a lungul zărilor. O numesc, Wild Hunt. Când apare, totul se răcește iar vântul se agită, chiar dacă soarele strălucea puternic cu doar câteva momente înainte. Unii își amintesc doar șocul frigului, crezând că apariția călăreților se întâmplă doar iarna. Dar nu, vânătoarea aduce propriul sau frig.

Filmările Sezonului 2 din The Witcher au fost întârziate din cauza pandemiei de COVID-19 și din cauza unei accidentări suferite de Henry Cavill pe platou. Însă nu va mai întârzia foarte mult, fiind programat pentru o lansare pe Netflix în decursul acestui an.

The Witcher – Merita sa aruncam cu monedele pe el?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button