GamingMobileRSS PaginaDeMedia

The Witcher Monster Slayer se lansează în curând, iar înscrierile pentru early access au început deja

Dacă te-ai săturat de Gwent (eu unul nu mă pot sătura) sau dacă Pokemon Go nu era suficient de violent pentru gusturile tale, The Witcher Monster Slayer s-ar putea să îți sară în ajutor și să-ți satisfacă nevoia de a arunca un Pokeball… Pardon, o monedă vrăjitorului tău. La fel ca Pokemon Go și Minecraft Earth, Monster Hunter este varianta AR (augmented reality) pentru telefoane a jocurilor bazate pe seria de succes zămislită de Andrzej Sapkowski,

Primul trailer și-a făcut debutul acum vreo șapte luni, dar CD Projekt RED a fost foarte tăcut în tot acest timp. Aproape că nici pâs nu s-a auzit atunci când dezvoltatorii au decis să le ofere jucătorilor șansa de a se înregistra pentru sesiunea de early-access care le va da ocazia să ducă la bun sfârșit diverse quest-uri și să se lupte cu monștrii din bestiarul Witcher cu care fanii s-au obișnuit. Dar hei, uite că se întâmplă, și tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site-ul oficial The Witcher Monster Slayer cu adresa de mail și să specifici marca telefonului tău.

La sfârșitul acestei luni se va alege prima serie de utilizatori care vor primi invitațiile pentru early access. Este important de menționat faptul că acest lucru este valabil doar pentru posesorii de dispozitive Android, un fel de răsturnare de situație sau revanșă după ce iOS-ul s-a bucurat primul de Gwent.

Ai grijă când traversezi jucându-te The Witcher Monster Slayer

Lumea din The Witcher Monster Slayer va fi dezvăluită prin intermediul unei hărți reale, care va fi populată de NPC-uri și de personaje importante de la care vei putea prelua quest-uri. Acestea te vor îndemna să vânezi monștri, și nu doar printr-o simplă urmărire la fel cum urmărești Pokemonii pe trecerea de pietoni, ci prin tot soiul de investigații și rumegat indicii. Dacă ești printre norocoșii care au primit invitația, sigur ai ce face până când Netflix va lansa cel de-al doilea sezon al serialului.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button