GamingRSS PaginaDeMedia

The Witcher 3 va fi portat pe next-gen si primeste ray-tracing

Unele jocuri sunt facute pentru a fi savurate de toata lumea, iar cand spun asta ma refer la mai multe generatii. Cel putin asta pare sa fie premisa din spatele subiectului de astazi. Se pare ca The Witcher 3 va fi portat pe consolele next-gen odata ce acestea vor fi lansate. Ba mai mult de atat, imbunatatirile grafice se vor face simtite si pe PC.

Am facut mult misto cand am scris despre portarile de GTA V si Skyrim, dar iata ca nu doar acestea traiesc alaturi de mai multe generatii de gameri. Bine, spre apararea lui The Withcer 3, acesta a fost lansat pe PlayStation 4 si Xbox One; celelalte doua jocuri ne tot insotesc de la PS3 si X360 incoace. Versiunea next-gen va primi insa multe imbunatatiri. Vorbim despre ray-tracing, timpi mai scurti de incarcare si un pachet ce include toate expansiunile si continutul extra disponibil.

Nu stim cand va fi lansata aceasta portare, insa cred ca o vom putea vedea in viitorul apropiat. De obicei chestiile astea nu se anunta din timp intrucat nu inseamna mare lucru, dar cu The Witcher 3 scenariul ar putea fi diferit.

Partea cea mai buna: cei care detin deja editia GOTY nu vor fi nevoiti sa mai cumpere varianta remastered. Nu stiu cum vor sta lucrurile pentru detinatorii editiei Standard, insa The Witcher 3 Game of the Year include deja cele doua DLC-uri. Pentru niste ray-tracing si ceva texturi refacute, nu cred ca o companie precum CD Projekt Red va cere bani in plus.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button