GamingRSS PaginaDeMedia

Skyrim Special Edition pentru PlayStation 5 a fost listat pe Amazon

Ok Bethesda, Skyrim e un joc bun. Acum opreste-te!

Cand Sony a deschis evenimentul de prezentare a lui PlayStation 5 cu GTA V, am ras. Si am ras cu pofta cand am realizat ca este pentru a doua oara cand jocul ajunge pe next-gen. Chiar mi-a trecut prin cap: „N-are cum sa nu cerseasca si Bethesda niste atentie cu Skyrim„. Si uite-l mai, a venit negresit!

Intr-un plot twist la fel de evident ca finalul unui film porno se pare ca GTA V vine de mana cu Skyrim pe PlayStation 5. Si sa imi fie cu iertare, niciunul dintre cele doua jocuri nu este rau dar mi s-a luat sa le vad peste tot. Cel putin trebuie sa le dau cate o bila alba celor doi producatori pentru ca nu trantesc un Remastered pe ele. Dar hei, probabil vor fi multi oameni care vor juca in continuare GTA Online si pe noile console, la fel si cei care vor FUS RO DAH! prin lumea lui Skyrim.

Oare GTA V si Skyrim vor fi diferite pe PlayStation 5?

Aaa, da si nu. Ambele versiuni ale jocurilor vor arata mai bine pe consola next-gen de la Sony. De asta nu ma indoiesc. Utilizatorii de PC in schimb nu vor observa nici un fel de diferenta, deci da. Aceeasi Marie, cam aceeasi nenorocita de palarie.

GTA Online Skyrim PS5

In afara de elementele vizuale si probabil frame-rate mai mare, imi e greu sa ma gandesc la diferente. Cine stie, poate ca ambele jocuri vor rula la 120FPS; nu ar fi neaparat greu de atins acest framerate. Sau poate ca visez prea mult si producatorii au devenit doar foarte lenesi si in loc sa lanseze ceva nou, mulg vaca. Pe principiul „It ain’t broke, don’t fix it” cred ca este insa momentul ca ambele jocuri sa iasa la pensie.

Eh, macar versiunea de PlayStation 5 a lui GTA Online va fi gratuita pentru toti cei care vor descarca jocul in primele trei luni de la aparitie.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button