GamingRSS PaginaDeMedia

Un joc bazat pe serialul The Mandalorian se află în dezvoltare

Pentru mulți, inclusiv pentru mine, The Mandalorian este singura rază de soare care străpunge ceața densă, scârboasă și însetată de bani creată de către Disney odată cu achiziționarea francizei Star Wars. Și la fel cum ni s-a șoptit că NetherRealm Studios va începe să lucreze la un joc Marvel, un individ cunoscut pentru predicțiile sale în ceea ce privește jocurile video ne spune că vom avea parte și de un titlu bazat pe aventurile lui Mando, cu speranța că si Baby Yoda își va face apariția.

Afirmația vine pe Twitter din partea lui Nick „Shpeshal Ed” Baker. Acesta a postat vestea după ce a observat pe raftul lui Phil Spencer (cunoscut pentru anunțuri despre jocuri și datele de lansare/prezentare a acestora) o figurină Funko Pop cu The Mandalorian. Între timp, Nick Baker a șters tweet-ul original, cu mențiunea că s-a înșelat în privința figurinei, dar că jocul în sine va fi dezvoltat. Ca o mică explicație, Phil Spencer are un mod de a anunța câte un titlu care implică așezarea pe raft a unei figurine sau a unui obiect relevant, pe post de indiciu.

Acestea ar fi singurele informații legate de viitorul joc The Mandalorian. Ar urma să fie un titlu pentru PS4 și PS5, Xbox One și Series X/S precum și PC, dar tot ceea ce se va afla în viitorul apropiat va veni din partea leakerilor, ceea ce implică un soi de scepticism. Comunitatea știe că Nick „Shpeshal Ed” Baker a făcut în trecut anunțuri precise care s-au dovedit a fi adevărate, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm cuminți noi vești.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button