GamingRSS PaginaDeMedia

NetherRealm Studios va dezvolta un fighting game bazat pe universul Marvel

Păi ce fel de fani Mortal Kombat (ați văzut filmul?) și Injustice sunteți voi dacă nu ați auzit de NetherRealm Studios? Ok, glumeam doar. Dezvoltatorul deținut de Warner Bros. Interactive și totodată părintele Injustice, Mortal Kombat și al crossover-urilor ambițioase de tipul Mortal Kombat vs. DC Universe ar urma să înceapă să lucreze la un titlu în stilul tradițional de fighting, dar de data aceasta bazat pe universul Marvel.

Zvonul a fost lansat pe Twitter de către un anume Daniel Richtman, cunoscut în rândul comunității de gaming, care spune că jocul va fi lansat pe consolele next-gen. Și cam atât. Bineînțeles, lumea s-a obișnuit deja să îmbrățișeze scepticismul atunci când vine vorba de astfel de leak-uri, dar există totuși o șansă miiică, miiică, dacă e să ne aducem aminte de un anumit interviu fugar din 2019 adresat lui Ed Boon, care a confirmat la vremea aceea faptul că NetherRealm Studios discută cu Marvel pentru un anumit proiect. Ar putea fi acel proiect jocul de care fanii celebrei publicații de benzi desenate aveau nevoie? Să sperăm, pentru că încercări similare au mai fost, dar nu de succes.

NetherRealm Studios nu sunt singurii care au pus ochii pe Marvel

Să zicem că Marvel vs. Capcom ar fi un exemplu bunicel (de asemenea, se spune și că va exista un MvC 4), dar parcă NetherRealm Studios ar avea ceva mai multă experiență cu abordări interesante pentru jocurile cu lupte. Fanaticii Street Fighter probabil că îmi vor sări la beregată, dar există destule fighting games pentru toți.

De altfel, ar fi amuzant să fie lansate două astfel de jocuri cu Marvel, unul făurit de Capcom și celălalt de NetherRealm Studios. Sigur, este de la sine înțeles că cele două titluri vor avea mecanici diferite (atât cât se poate, dată fiind natura mai mult sau mai puțin generică de fighting game), dar acest eveniment ar putea despărți fanbase-ul mai rău decât Marea Schismă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button