FilmeRSS PaginaDeMedia

Secvența introductivă pentru filmul Mortal Kombat poate fi urmărită online, și arată foarte bine!

Dubiile mele cu privire la noul film Mortal Kombat parcă-parcă încep să se risipească încetul cu încetul, și asta, culmea, datorită opening-ului acestuia. Adică primele șapte minute puse la dispoziția publicului de către pagina oficială a filmului par a fi suficiente pentru ca și tu, și eu, și ceilalți, să exclamăm cu entuziasm și să ne pregătim sufletește pentru Vinerea Mare, adică această vineri în care filmul va fi lansat.

Secvența introductivă ne pune față în față cu două personaje celebre, prin sublinierea rivalității antice dintre acestea. Iar dacă v-ați gândit la Scorpion și la Sub-Zero, aveți dreptate. Totul bine-mersi, peisaj frumos, familie drăguță, până când apare Ice Cube… Pardon, Sub-Zero și face ceea ce-l va transforma pe Hasashi Hanzo în cel mai aprig răzbunător, toate acestea sub forma unor lupte și a unor coregrafii spectaculoase.

Mortal Kombat va avea o coregrafie genială

Și partea cea mai mișto? Suntem martorii la prima (dar prima) iterație a celebrei arme pe care nenea Scorpion nu o poate mânui fără formula ritualică specifică bătrânelelor de pe ulițe, și anume „treci încoace, maică!”; dar deja încep să o dau în bășcălie și Mortal Kombat nu pare că merită asta.

Este foarte satisfăcător să vezi cum filmul încearcă să respecte firul narativ dezvoltat în mare parte de către jocurile mai recente din serie, fiecare personaj fiind conturat astfel încât să rezulte o combinație între background-ul acestuia și stilul de luptă unic și brutal. Dar mai bine las videoclipul să vorbească de la sine, în vreme ce visez cu ochii deschiși la sfânta zi de vineri. Mai jos îmi aștern și dubiile inițiale, care s-ar putea dizolva rapid, în cele din urmă.

Noul film Mortal Kombat ar putea fi prima adaptare (cel puțin) decentă a jocului

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button