FilmeRSS PaginaDeMedia

Serialul The Last of Us ar putea avea nu mai puțin de opt sezoane

Serialul The Last of Us dezvoltat de HBO ar putea deveni cea mai mare adaptare bazată pe un joc video lansată vreodată. Recent au apărut informații noi dintr-o sursă neașteptată, Jason Kerry, premierul provinciei Alberta, Canada. În cadrul unui discurs legat de economia regiunii, acesta a confirmat faptul că HBO va cheltui 200 de milioane de dolari pe an pentru acest proiect, care ar putea avea până la opt sezoane.

Pentru o poveste pe care am văzut-o cum s-a derulat de-a lungul a două jocuri, este un număr surprinzător de mare de sezoane. Asta în condițiile în care niște informații mai vechi vorbeau despre cum acțiunea primului joc va fi acoperită în primul sezon. Neil Druckmann a vorbit însă și despre faptul că scenariul ar putea „devia masiv” de la materialul sursă.

The Last of Us are buget masiv și un line-up foarte talentat

Lungimea serialului o să fie legată în mare parte și de succesul pe care acesta îl va avea. Dacă adaptarea lui The Last of Us va fi un hit, chiar am putea primi opt sezoane din partea celor de la HBO care au puterea financiară pentru a finanța un proiect de o asemenea anvergură.

The Last of Us va fi scris de Neil Druckmann cu ajutorul lui Craig Mazin, creatorul mini-seriei Chernobyl. Starurile show-ului vor fi Pedro Pascal în rolul lui Joel, Bella Ramsey drept Ellie, Gabriel Luna în pielea lui Tommy, Anna Torv ca Tess, Merle Dandrige în rolul lui Marlene și Nico Parker care o va portretiza pe Sarah, fiica lui Joel.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button