FilmeRSS PaginaDeMedia

Primul sezon din The Last of Us va avea 10 episoade

Primul sezon din serialul bazat pe jocurile The Last of Us va fi lansat de HBO și va conține 10 episoade. Informația vine de la Craig Mazin, scriitorul și producătorul serialului. Iar pentru cei care sunt în dubii referitor la calitatea serialului, să nu uităm că Mazin este același om din spatele mini-seriei Chernobyl, deci potențialul este mare.

Sezonul 1 din The Last of Us ecranizeaza povestea primului joc

The Last of Us va avea 10 episoade cu lungimea de circa 60 de minute, deci o să avem câteva ore bune de vizionare. Momentan nici Craig Mazin și nici Neil Druckmann nu au vorbit despre cât de mult va intra în detaliu povestea serialului, dar știm că primul sezon se va concentra pe evenimentele din primul joc. Iar dacă ne luăm după aceast tipar, ar însemna că un al doilea sezon adresează povestea din TLoU2.

The Last of Us TLoU

Lista de actori cuprinde câteva nume interesante, astfel Joel și Ellie vor fi jucați de către Pedro Pascal și Bella Ramsey, în timp ce Tommy, fratele lui Joel, va fi transpus în realitate de Gabriel Luna. O altă apariție interesantă este cea a actriței Merle Dandridge care o va portretiza pe Marlene, liderul Fireflies. Aceeași actrița i-a dat și vocea personajului în joc, astfel fanii vor fi deja familiarizați cu ea.

Nu avem încă o dată de lansare

Deși HBO nu a comunicat încă nici o informație referitoare la apariția lui The Last of Us, zvonurile vorbesc despre anul 2022. Filmările au început deja, însă nimeni nu se așteaptă să fie gata până în vara viitoare, ceea ce înseamnă că vom putea urmări noul serial abia spre finalul anului 2022. Dar în condițiile în care pandemia încă nu a dispărut și afectează în continuare toate domeniile, o întârziere nu este exclusă.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button