GamingRSS PaginaDeMedia

Proiectul multiplayer pentru The Last of Us nu a murit – Naughty Dog s-a pus pe treaba

The Last of Us este una din cele mai importante francize din ultima vreme, iar popularitatea aceasta nu a fost trecută cu vederea. La fel ca Dragon Age Day sau Mass Effect Day, și Joel și Ellie își sărbătoresc anual aventurile de neuitat.

Inițial botezată Outbreak Day, sărbătoarea Last of Us Day face ceea ce îi spune numele. Sărbătorește an de an importanța celor două titluri, iar ediția 2021 a avut loc duminica trecută, pe 26 septembrie. Din partea companiei, Joshua Bradley a postat pe blog-ul PlayStation faptul că, pe lângă goodie-urile de rigoare (merchandise și alte obiecte de colecție), studioul le va aduce fanilor conținut nou.

Acel conținut nou a fost cam arid în ceea ce privește detaliile, însă fanii au primit o veste îmbucurătoare. Studioul nu a abandonat componenta multiplayer pentru The Last of Us. Printr-o postare de pe site, Naughty Dog le mulțumește fanilor și dezvoltatorilor pentru ajutorul acordat dezvoltării armonioase a francizei.

Rochelle Snyder trece la veștile bune cu o întrebare retorică: „da,da, foarte drăguț, dar ce faceți legat de The Last of Us?”

Răspunsul este unul foarte scurt. Compania nu stă pe loc, iar dezvoltatorii s-au apucat deja de lucru. Naughty Dog lasă de înțeles faptul că avem de-a face cu un proiect ambițios. Chiar dacă studioul a luat la cunoștință rugămințile fanilor de a dezvălui mai mult, multiplayer-ul rămâne în continuare un mister, însă unul aflat în dezvoltare.

Cu această ocazie, Naughty Dog a început să-și caute forță de lucru, postând mai multe oferte pentru poziții importante în cadrul companiei. Echipa a început să se mărească încă de la lansarea lui TLoU Part 2, semn că franciza nu se oprește doar aici. Sunt vești importante, care stârnesc curiozitatea multora. În ce anume va consta componenta multiplayer? Cum va fi inclusă aceasta în contextul francizei? Va fi serialul produs de HBO un succes sau un eșec? O să apuc eu vreodată să joc The Last of Us pe PC?

„Da,da, Naughty Dog, sunt vești minunate, dar până la urmă ce-o să faceți cu The Last of US?” Păi, pe scurt, lucrăm la asta. V-am citit părerile și comentariile, iar mulți dintre voi sunteți dornici să aflați mai multe despre modul multiplayer.  Pentru moment, putem spune doar că suntem mândri de munca echipei și vrem să-i oferim timpul necesar dezvoltării acestui proiect ambițios. Vom dezvălui mai multe când va fi gata! Între timp, am fost ocupați să ne extindem echipa încă de când The Last of Us Part 2 a fost lansat, iar acum deschidem în forță poziții pentru acest proiect (cu subînțeles). Naughty Dog, Rochelle Snyder

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button