ȘtiriGaming

Annie Wersching, actrița care a jucat-o pe Tess in The Last of Us a murit la 45 de ani

The Last of Us este un nume care a ajuns pe buzele tuturor în ultimele săptămâni, dar nu neapărat grație jocurilor. Sigur, și ele sunt considerate foarte bune, dar cea mai nouă vâlvă a fost făcută de serialul cu același nume, iar primele episoade din serie au fost primite cu aplauze atât de critici cât și de fani.

Astfel, cu tristețe te anunț că Annie Wersching actrița care a jucat-o pe Tess Servopoulos în prima parte a jocului The Last of Us a murit la doar 45 de ani, după o lungă bătălie cu cancerul. Wersching a fost diagnosticată cu cancer în 2020, dar asta nu a oprit-o din a își continua cariera.

De la diagnosticul crunt, Wersching a mai apărut atât în Star Trek: Picard dar și în The Rookie. Ea mai este cunoscută pentru rolul ei în serialul de dramă și acțiune „24”, dar și pentru rolul pe care l-a jucat în Marvel’s Runaways.

Neil Druckmann, creatorul seriei The Last of Us, a reacționat și el la eveniment. Într-o postare pe Twitter, acesta a lăsat link și către o campanie GoFundMe, care este menită pentru a-i ajuta pe cei trei copii (12, 9 și 4 ani) pe care Wersching i-a lăsat în urmă. În postare se mai regăsesc și câteva poze făcute cel mai probabil în timpul dezvoltării jocului The Last of Us.

Există un gol imens în sufletele noastre. Dar ea ne-a lăsat sculele care ne ajută să umplem acel gol. Ea reușea să găsească fericirea în cele mai simple momente. Ea nu avea nevoie de muzică ca să danseze. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să ne găsească, ci să o găsim noi pe ea. Și asta intenționăm să facem. Stephen Full, soțul actriței Annie Hersching

Dacă nu ai apucat să te joci The Last of Us Part 1, în care ai ocazia să o vezi pe Hersching într-unul dintre cele mai bune roluri ale carierei ei, îți datorezi să faci asta. Este unul dintre jocurile mele favorite iar personajul Tess cu siguranță a făcut experiența mult mai bună, pentru milioane de oameni din lume.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button